آ
-
آب لب شور زیر زمینی
پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
-
آرد ماهی
جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
-
آزادماهیان
روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
-
آنتیاکسیدان
ترویج بستهبندی غذاهای دریایی با پوششهای خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
ا
-
استان خراسان شمالی
پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
-
ایلام
امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
-
القاء
روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
-
انتخاب گونه
عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
-
انتخاب گونه
امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
-
اینولین
کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
اهمیت اقتصادی
پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
ب
-
برداشت زیتوده
عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
-
بستهبندی غذاهای دریایی
ترویج بستهبندی غذاهای دریایی با پوششهای خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
-
بیماریزایی
پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
-
بیوتکنیک
بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
پ
-
پلی پلوئیدی
روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
-
پودر شفیره کرم ابریشم
استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
-
پوشش محافظتی
کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
پوششهای خوراکی
ترویج بستهبندی غذاهای دریایی با پوششهای خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
ت
-
تتراپلوئیدی
روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
-
تری پلوئیدی
روشهای القاء پلی پلوئیدی وکاربردآن درآزاد ماهیان [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 1-11]
-
ترکیبات گیاهی
جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
-
تکثیر مصنوعی
بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
-
تکثیر نیمه مصنوعی
بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
-
تولید انبوه
عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
ج
-
جایگزینی
جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
-
جیره آبزیان
جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
د
-
دریای خزر
تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
ر
-
رادیواکتیو
تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
-
ریز جلبک ها
عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
-
روغن ماهی
جایگزینی آرد و روغن ماهی با ترکیبات گیاهی در خوراک آبزیان پرورشی [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 22-33]
ز
-
زمین شور غیر زراعی
پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
س
-
ساپرولگنیازیس
پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
-
سد سیمره
امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
-
سزیم-137
تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
-
سیستم های پرورش
عوامل تاثیر گذار بر فرآیند تجاری سازی تولید ریز جلبک ها [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 23-34]
ش
-
شاخص وضعیت
استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
ع
-
عضله
تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
-
عملکرد رشد
استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
ق
-
قزل آلای رنگین کمان
استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 12-21]
-
قزل آلای رنگین کمان
کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
قزل آلای رنگین کمان
پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با آب لب شور زیر زمینی در زمین های غیر زراعی در استان خراسان شمالی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-22]
-
قفس شناور
امکان سنجی پرورش ماهی در قفس در سد سیمره( استان ایلام) [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-69]
ک
-
کپور دریای خزر
بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
-
کفال طلائی
تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 45-53]
-
کیفیت حسی
ترویج بستهبندی غذاهای دریایی با پوششهای خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
-
کیفیت میکروبی
ترویج بستهبندی غذاهای دریایی با پوششهای خوراکی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 35-46]
گ
-
گوشت
کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
م
-
مالاشیت گرین
پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
-
ماندگاری
کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
ماهیان پرورشی
پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
-
مدیریت بهداشتی
پیشگیری و کنترل ساپرولگنیازیس با تاکید بر رویکرد مدیریت پرورشی و بهداشتی در ماهیان [دوره 5، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-58]
ه
-
هماوری
بیوتکنیک تکثیر مصنوعی ونیمه مصنوعی کپور (1758 ,Cyprinus carpio Linnaeus) انگشت قد دریای خزر [دوره 5، بهار و تابستان 1399، 1399، صفحه 34-44]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد